Hääkukat - sidontatyöt Raision Kukkapalvelulta

Morsiuskimput, kukkavieheet, kukka-asetelmat ja muut sidonnat

Tilaa Raision Kukkapalvelulta hääkukat elämäsi tärkeimpään päivään. Kerro meille, millaisista kukista ja väreistä pidät, me toteutamme työt kauniilla kädenjäljellä, vuosien kokemuksella.

Hääkukat toiveidesi mukaan

Sidomme tyylikkäät morsiuskimput sekä kukkavieheet morsiuspukuusi ja tyyliisi sopiviksi. Kimpun saat haluamassasi muodossa ja siihen voidaan liittää mitä erilaisempia koristeita aina kasveista nauhoihin ja helmiin. Me autamme sinua kimppua koskevissa valinnoissa.

Sidomme kukka-asetelmat, joilla voidaan koristella pöydät, käytävät ja eteistilat. Voit tuoda meille omat astiasi, joihin teemme asetelmat - tarvittaessa myös vuokraamme astioita. Upeat kukat tekevät tilasta kuin tilasta juhlallisen ja kruunaavat ikimuistoisen päiväsi.

Haluat sitten ajatonta, klassisempaa tyyliä tai modernia ja erikoisempia ratkaisuja, voit luottaa osaamiseemme - me tunnemme kukka-alan trendit ja taidamme toteutuksen tyylin kuin tyylin mukaan. Hoidamme puolestasi myös kirkkojen kukkakoristelut, halutessasi hoidamme kukkien kuljetuksen lähialueen kirkkoihin.

Ota yhteyttä ja tilaa kukat!